Blog

Szűrők

A kacsa Ázsia legnépszerűbb szárnyasa, de Európában is kedvelt húsféle. Hazánkban leginkább csak ünnepekkor, jeles napokon szokás készíteni, aminek elsősorban meglehetősen borsos ára az oka. Aki mégis áldoz rá, az fejedelmi ételt tud az asztalra varázsolni, ezért érdemes időnként megpróbálkozni vele. A sült kacsa húsa ugyanis szaftos, puha és omlós, a belőle készült leves pedig…

Sokak számára ismerős lehet a kifejezés, de csak kevesen tudják, mit jelent pontosan ez a különleges tartósítási mód. Liofilizált gyümölcsökkel leginkább jó minőségű csokoládék tetején találkozhatunk, de ma már beszerezhetőek önmagukban is liofilizált élelmiszerek. Otthoni felhasználásra sütemények dekorációjaként, vagy müzlikbe, édes tésztákba ajánlják őket, de maga a tartósítási eljárás jóval több alapanyagot érint. A liofilizálást…

A tél beköszöntével sajnos híján vagyunk a hazai friss gyümölcsöknek, ezért ilyenkor gyakrabban fordulunk a nagyáruházak gyümölcsös polcain található egzotikus termésekhez. A sárkánygyümölcs, a papaja, a rambután, a maracuja, a licsi, a csillaggyümölcs, a mangosztán, a durián, a kivano és a kumkvat ilyenkor nagyobb eséllyel landol bevásárló kosarunkban. Áruk kissé borsos, hiszen messze földről érkeznek…

A tészta világszerte az egyik legnépszerűbb étel, minden országnak megvannak a maga tésztaspecialitásai. A magyar gasztronómia előkelő helyen tartja számon a tésztákat, imádjuk őket sósan és édesen, töltve vagy szósszal leöntve. Az óriástésztákból nagyon különleges és mutatós fogások készíthetőek, de mielőtt megvásároljuk őket, jó, ha tudjuk, melyiket hogyan érdemes elkészíteni. Az Interfood most három tölthető…

A sikerrel felelősség is jár, és szerencsére elmondhatjuk, hogy az Interfood egy sikeres vállalkozás, hiszen megrendelőink száma hétről hétre növekszik, mi pedig minden áldott nap azon dolgozunk, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Ám növekedés közben sem feledkezünk meg arról, honnan indultunk. Az Interfood azt tekinti küldetésének, hogy segítsen időt spórolni mai rohanó világunkban…

A szarvasmarha húsa igen értékes tápanyagokat tartalmaz, ezért akinek fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, annak érdemes fontolóra vennie rendszeresen fogyasztását. A magyar gasztronómiában a szarvasmarha húsa leginkább pörköltként vagy egyéb szaftos húsként szokott megjelenni, de számtalan más étel is készülhet belőle. Az Interfood legújabb cikke ezúttal a szarvasmarhát és annak húsát vizsgálja meg közelebbről….

Mivel fizethet?