Étrendek

Zero étrend

Paleo étrend

A Zero  étrend visszaadja számunkra, amit a természet adott. Finom ételeket, a gyümölcsök és zöldségek valódi ízét, a fűszerek aromáját. Ajánljuk mindazoknak, akik egészségesen szeretnének étkezni, de magas fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt fogyókúrázóknak is kifejezetten jó választás.

Tovább a Zero étrendhez

Karcsúsító étrend

Diétás étrend

A következőkben bemutatásra kerülnek az Interfood által főzés során alkalmazott legfontosabb alapanyagok, melyek segítenek termékeink szénhidráttartalmát alacsonyan tartani. Karcsúsító választékunk a hagyományos menühöz képest minimum 30-50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál. Ételeink nem tartalmaznak hozzáadott kristálycukrot, helyette Stevia felhasználásával készülnek.

Tovább a Karcsúsító étrendhez

Vegán étrend

Diétás étrend

A veganizmus és a vegán étrend évek óta egyre népszerűbb világszerte és hazánkban is. Becslések szerint 2023-ban közel 80 millió vegán él a világon, tehát a föld teljes lakosságának mintegy 1%-a, és számuk hazánkban is eléri a 100 ezer főt. Akik a vegán étrend mellett teszik le voksukat, azok kizárólag növényi alapanyagokból készült ételeket fogyasztanak, kizárva minden állati eredetű élelmiszert, tehát a tejtermékeket, a tojást és természetesen a halféléket is. Az Interfood vegán menüjét ezt figyelembe véve állítottuk össze, finom és fenntartható alternatívát kínálva azoknak, akik szeretnének egészségesebben étkezni, illetve mellőzni akarják az állati eredetű alapanyagokat.

Tovább a Vegán étrendhez

Fitness és alakbarát étrend

Diétás étrend

A fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fitness és alakbarát fogásaink elkészítésekor az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy bebizonyítsuk, tudatos táplálkozással, éhezés nélkül is lehetséges megőrizni az ideális alakot. Sőt, alacsony kalóriatartalmuknak köszönhetően akár fogyni is lehet ezeknek az ételeknek a rendszeres fogyasztásával.

Tovább a Fitness és alakbarát étrendhez

Hagyományos étrend

Diétás étrend

A magyar konyha és a tradicionális magyar ételek a magyar kultúra fontos részét képezik, és egy több mint ezeréves történelmi fejlődés eredményei. A hagyományos magyar fogások alapanyagai elsősorban a húsok, a friss zöldségfélék, a gyümölcsök, valamint a tejtermékek, mint a túró és a tejföl. A legismertebb magyar nemzeti ételek a pörkölt, a gulyás, a halászlé, a töltött káposzta, a paprikás csirke, a paprikás krumpli, a disznótoros, a bableves és a túrós csusza, amelyek kivétel nélkül megtalálhatóak az Interfood étlapján.

Tovább a Hagyományos étrendhez