Blog

Szűrők

Címke: interfood

szilveszter

Itt az ideje az ünneplésnek, a lazításnak, egy kis hátradőlésnek. Akármilyen nehéz is volt ez az év, Szilveszter és Újév napján a világ számos táján ugyanazt szeretnék az emberek: elengedni a régit és vágyakozással telve várni az újat. Az Interfood egy dolgot biztosan tud a következő évre vonatkozóan: továbbra is várjuk kedves megrendelőinket, ránk minden…

karacsonyi_erdekesseg

A karácsony mindenhol a szeretet ünnepe, mégis sok dologban eltérnek egymástól a különböző kultúrák karácsonyi szokásai. Az emberek mindenhol szeretnek enni, ezért a karácsonyi lakoma nem marad el egyik országban sem, még ha néhol teljesen más is, mint nálunk. Az Interfood karácsonyi érdekességeket gyűjtött kedves olvasóinak erre a hétre, tartson ismét velünk!   A híres…

hamburger

Időről időre minden háziasszony szembesül azzal a problémával, hogy kifogy az ötletekből, és nem tudja, mit lenne jó főzni a családnak. Ilyenkor gyakran megesik, hogy az ember a gyorséttermekhez fordul segítségért, mindenki választ magának egy-egy hamburgert, és már meg is van oldva a probléma. De sajnos mindennek ára van, az elfogyasztott gyorskaja után testünk elnehezül,…

home office

Sokan vannak, akik számára a home office az évek óta vágyott munkakörülmények helyett igazi rémálomként valósul meg a mostani helyzetben. Elképzeli az ember, hogy otthon ül, csendesen kávézgat, maga osztja be, hogy mikor mit csinál, nyugodtan megebédel, kiül egy kicsit a teraszra egy jó könyvvel, ha elfáradt, majd felfrissülve folytatja a munkát. Ez az elképzelés…

wellington bélszín

Avagy a nagy leleplezés! Önnek is bosszúságot okoz, amikor egy étteremben a tulajdonneveket látva hirtelen teljesen összezavarodik, mert mindegyik ismerősnek tűnik, de hirtelenjében nem tudja, milyen elkészítési módot takarnak? Jó lenne tudni, akkor nem kellene a pincértől tudakolni a részleteket. Az Interfood most is a segítségére siet, oszlassuk el a homályt együtt, ismerje meg, mit…

mákos guba tálban

Mákos guba, mákos gubó, bobajka. De lehet diós is. Aki szereti az igazi magyar ételeket, az biztosan rajong ezért az édességért is, hiszen évezredes hagyománya van hazánkban a készítésének, jelen van az éttermi desszertek között, és persze a háziasszonyok repertoárjában is. Tartson ezen a héten is az Interfooddal, és tudja meg, miből és hogyan érdemes…

egy kosár banán

Az őszi lehűlés, a sok eső és a napfényhiány sokat ronthat az ember hangulatán, ha éppen rossz passzban ébredünk, és az ablakon kinézve csupa szomorú tekintetű esernyős embert látunk, ezért könnyedén elmehet nekünk is a kedvünk az egész hátralevő naptól. Szerencsére az emberek többségének vannak különféle módszerei arra, hogy hogyan vidítsák fel magukat, miből nyerjenek…

menta a kézben

Az Interfood hónapról-hónapra bemutatja a konyhában leggyakrabban előforduló, vagy éppen az ismeretlenség homályába vesző különös ízeket – azokat a fűszereket, amelyektől igazán finom lesz egy étel. Ha velünk tart, minden hónapban megtudhat valami újat, talán még kedvet is kap egy-egy új fűszer kipróbáláshoz. A szerecsendió után most a menta került sorra, ami igazi nyári íz,…

erős paprika az asztalon

Vannak, akik nem bírják az erőset, mások ellenben szinte már addiktív módon rajonganak érte, és még a kávét is chilivel isszák. Mi lehet erre a magyarázat? Egyesek szerint az erős paprika szeretete ki nem élt kalandvágyra utal. A tudomány ezt a feltevést egyelőre még nem igazolta, de az biztos, hogy a csípős élményért felelős kapszaicin…

Paradicsom – zöldség vagy gyümölcs?

Örök kérdés, amin még a barátok is képesek összevitatkozni, akárcsak az eper kontra szamóca dilemma. Az Interfood ismét nagy leleplezésre készül, cikkünkből megtudhatja az sokezer forintos kérdésre adandó helyes választ. Korábbi cikkünkből kiderült, hogy a kapribogyó nem is fán terem, most pedig kiderül, hogy a paradicsom mivel osztja meg az egész világot. Paradicsom, avokádó, zöldborsó,…

Mivel fizethet?