Blog

Szűrők

Az év legszebb és legmeghittebb ünnepe a karácsony, nincs olyan gyerek, aki ne várná csillogó szemmel a feldíszített karácsonyfát, az ajándékokat és a finom karácsonyi vacsorát. Mi, felnőttek sem vagyunk ezzel másképp, sokan már november végén karácsonyi lázban égnek, és nem győznek vásárolni, dekorálni, hangolódni az ünnepre. A karácsony világszerte jelentős esemény, ezért az Interfood…

Akik olvasták előző blogcikkünket, azok számára már nem ismeretlen a sós citrom fogalma. Akik még nem, azoknak röviden összefoglaljuk: a savanyított citrom esetében a citromot sós lében tartósítják, az eredmény pedig intenzív citrusos íz, melyet leginkább fűszerként lehet alkalmazni. Ahogyan azt korábban ígértük, e heti cikkünkben receptet is mutatunk ehhez a különlegességhez. Tartson az Interfooddal,…

Sós citrom, sóban eltett citrom, savanyított sós citrom – ugye furcsán hangzik? Ilyenről még nem is hallott? Ne aggódjon, nincs ezzel egyedül, hazánkban kevesen ismerik a citromnak ezt az érdekes felhasználási módját. Mivel az Interfood igyekszik mindig napra kész lenni, és kedveli az újdonságokat, e heti blogcikkünkben ezt az igazi ínyencséget vesszük górcső alá. Nézzük,…

A főzés sokak számára annyira a napi rutin része, hogy bátran nyúlnak késekhez, forró olajhoz, nem is gondolva bele, hogy mennyire veszélyes lehet a velük való foglalatosság. Mások pedig, akiknek nincs gyakorlatuk a főzésben, óvakodnak még a zöldséghámozótól is, hiszen mindenhol veszélyt sejtenek. A konyha nem veszélytelen terep, és bizony nagyon gyakoriak a konyhai sérülések,…

Az Interfoodnak kezdetektől fogva kiemelt célja, hogy hazai alapanyagok felhasználásával készítsen finom és minőségi ételeket. A folyamatos megújulás mellett van, ami örök és megváltozhatatlan: a klasszikus ízek és a hagyományos magyar konyha. Mindehhez pedig csakis első osztályú alapanyagokat és megbízható termékeket használ cégünk, így vállalva felelősséget ételeinkért. A Pick termékek minden magyar ember számára ismertek,…

Sokan olvasták előző blogcikkünket, melyben a legismertebb hagymaféléket mutattuk be. Sorra vettük azokat a hagymafajtákat, amelyeket napi szinten használunk, és már jól ismerünk. Már akkor megígértük a folytatást, amiben a kicsit különlegesebb, kevésbé ismert hagymaféléket mutatjuk be, ez következik most az Interfood blogján. Tartson velünk Ön is, hátha tudunk hasznos újdonságokkal szolgálni. Fehér hagyma A…

Mivel fizethet?