Blog

Szűrők

Akik olvasták előző blogcikkünket, azok számára már nem ismeretlen a sós citrom fogalma. Akik még nem, azoknak röviden összefoglaljuk: a savanyított citrom esetében a citromot sós lében tartósítják, az eredmény pedig intenzív citrusos íz, melyet leginkább fűszerként lehet alkalmazni. Ahogyan azt korábban ígértük, e heti cikkünkben receptet is mutatunk ehhez a különlegességhez. Tartson az Interfooddal,…

Sós citrom, sóban eltett citrom, savanyított sós citrom – ugye furcsán hangzik? Ilyenről még nem is hallott? Ne aggódjon, nincs ezzel egyedül, hazánkban kevesen ismerik a citromnak ezt az érdekes felhasználási módját. Mivel az Interfood igyekszik mindig napra kész lenni, és kedveli az újdonságokat, e heti blogcikkünkben ezt az igazi ínyencséget vesszük górcső alá. Nézzük,…

A főzés sokak számára annyira a napi rutin része, hogy bátran nyúlnak késekhez, forró olajhoz, nem is gondolva bele, hogy mennyire veszélyes lehet a velük való foglalatosság. Mások pedig, akiknek nincs gyakorlatuk a főzésben, óvakodnak még a zöldséghámozótól is, hiszen mindenhol veszélyt sejtenek. A konyha nem veszélytelen terep, és bizony nagyon gyakoriak a konyhai sérülések,…

Az Interfoodnak kezdetektől fogva kiemelt célja, hogy hazai alapanyagok felhasználásával készítsen finom és minőségi ételeket. A folyamatos megújulás mellett van, ami örök és megváltozhatatlan: a klasszikus ízek és a hagyományos magyar konyha. Mindehhez pedig csakis első osztályú alapanyagokat és megbízható termékeket használ cégünk, így vállalva felelősséget ételeinkért. A Pick termékek minden magyar ember számára ismertek,…

Sokan olvasták előző blogcikkünket, melyben a legismertebb hagymaféléket mutattuk be. Sorra vettük azokat a hagymafajtákat, amelyeket napi szinten használunk, és már jól ismerünk. Már akkor megígértük a folytatást, amiben a kicsit különlegesebb, kevésbé ismert hagymaféléket mutatjuk be, ez következik most az Interfood blogján. Tartson velünk Ön is, hátha tudunk hasznos újdonságokkal szolgálni. Fehér hagyma A…

Önnek vannak olyan emlékei, hogy Márton-napon a nagymama igazi lakomával várja a családot, összegyűlnek a családtagok, és nagy beszélgetések mellett közösen elfogyasztják az egész évben nevelgetett libát? Libaleves, libasült, párolt lilakáposzta, jókedv, és persze a küszöbön álló hosszú téli időjárás latolgatása? Sajnos sok régi szokás elkopóban, pedig a magyar néphagyomány számos jeles napot tart számon,…

Mivel fizethet?