Blog

Szűrők

Címke: zöldség

Vannak, aki még soha életükben nem hallottak róla, mások hallomásból ismerik, de nem kóstolták, és vannak igazi rajongói is ennek az igazán különleges zöldségfélének. Nem könnyű hozzájutni, de ha mégis sikerül, érdemes kipróbálni, hiszen remekül feldobja a kissé unalmassá vált étkezéseket. De mi is ez a vicces nevű növény? Tartson az Interfooddal, máris mutatjuk! Vicces…

  Vajon létezik olyan ember, aki nem szereti a sült hasábburgonyát, egyszerűbb nevén a sült krumplit? Ez az az étel, amit még a legválogatósabb gyerek is szívesen megeszik, amit nem lehet elég gyakran készíteni, és bár nem a legegészségesebb fogás a világon, mégis rengetegen imádják. Az Interfood ezen a héten a sült krumpliról mutat négy…

Ki fogadta meg magának, hogy idén kemény életmódváltásba, netán fogyókúrába fog? Esetleg azt, hogy mostantól semmi esti nassolás, semmi egészségtelen étel nem kerül az asztalra? Bizonyára sokan, hiszen sokan vannak, akik nem elégedettek a testükkel, és egyre többen szeretnének ezen változtatni. Ám a változtatás sosem könnyű, főleg ha étrendről van szó, és az sem segít…

édesburgonya

Krumpli is meg nem is, semleges íz helyett édeskés, de akkor vajon kell sózni vagy nem, és egyáltalán, mit lehet kezdeni vele? Az édesburgonya vagy batáta az elmúlt évek nagy kedvence, számos fogyókúrás és egészséges életmód tanácsadó esküszik rá, de persze olyan cikkek is napvilágot láttak már, amelyek szerint nem sokkal előkelőbb a hagyományos krumplinál….

articsóka

Ön evett már életében articsókát? Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha nem, ugyanis a legtöbb magyarnak fogalma sincs róla, hogy mi az az articsóka. Nem egy klasszikus magyar élelmiszer, hazánkban leginkább csak a gasztro oldalakon és gourmet éttermekben találkozhatunk vele. Mivel az Interfood számára mindig fontos a változatosság, most ennek a különleges növénynek a bemutatására adtuk…

kelbimbó

Kelbimbó vagy bimbós kel. Ki ismeri, ki szereti? És ki az, aki nem igazán tudja, mit is kezdjen vele? Ha Ön is rendszeresen nézegeti a boltok polcain, de mindig fél hazavinni, mert ötlete sincs, hogyan készítse el, hogyan kerülheti el a kesernyés ízt, ami gyakran kíséri a kis zöld gumócskákat, akkor tartson ezen a héten…

ezersziget öntet

Visszavonhatatlanul beköszöntött a bikiniszezon, nem lehet többé halogatni a diétázást, hiszen hamarosan jönnek a födőruhás napok. Ezzel együtt eljött a saláták ideje, most aztán bővelkedünk a friss alapanyagokban, a zöldsaláta, az uborka, a paradicsom és a friss zöldhagyma mind-mind megtalálható a boltok polcain. De sajnos egy hét után még a kedvenc salátánkat is képesek vagyunk…

hüvelyesek

Nem mindegy, hogy melyik napszakban mit eszünk, hiszen a rosszul megválasztott élelmiszerek emésztési problémákat, puffadást, gyomorégést, görcsöket okozhatnak, és rossz közérzethez vezetnek. Ha szeretnénk mindezt elkerülni, szükség lesz némi tudatosságra és odafigyelésre, amikor ételeinket megválasztjuk. Az Interfood most sorra veszi a legnehezebben emészthető élelmiszereket, így könnyebb lesz őket megfelelő időpontban fogyasztani a nap folyamán. Mit…

rebarbara

Egy növény, amelyet a zöldségekhez sorolunk, mégis gyümölcsökkel vegyítve használjuk fel. Bizonyos részeiből nagyon finom sütemény, ivólé, lekvár és kompót készíthető. Levelei erősen mérgezőek, vesekövet, akár még halált is okozhatnak. Ez a különleges és nem teljesen veszélytelen növény a rebarbara. Hazánkban kevésbé ismert, ezért az Interfood utánajárt, mit érdemes tudni róla. Tartson velünk, ismerjen meg…

retek

Ön is hiányolja már étrendjéből a friss, tavaszi ízeket, a friss újhagymát, a zöldsalátát, a ropogós sárgarépát és a tavaszi retket? Bizony sokunknak feladja a leckét a tavasz első hónapjaira a kellően egészséges, változatos és vitamindús táplálkozás, mert nehéz ilyenkor jó minőségű magyar zöldséghez jutni. Az Interfood ezen a héten a retket veszi górcső alá,…

Mivel fizethet?