Blog

Szűrők

Örömmel tudatjuk kedves megrendelőinkkel, hogy új étellel bővült kínálatunk. A vadhúsok után most irány Spanyolország és Argentína – egzotikus ízek, finom tészta, benne fűszeres töltelék és mellé izgalmas szószok: ez az empanada. Az Interfood e heti blogcikkében bemutatjuk, mitől is olyan finom és különleges ez a töltött tészta. Tartson velünk, ismerjük meg együtt, és ha…

Vannak, aki még soha életükben nem hallottak róla, mások hallomásból ismerik, de nem kóstolták, és vannak igazi rajongói is ennek az igazán különleges zöldségfélének. Nem könnyű hozzájutni, de ha mégis sikerül, érdemes kipróbálni, hiszen remekül feldobja a kissé unalmassá vált étkezéseket. De mi is ez a vicces nevű növény? Tartson az Interfooddal, máris mutatjuk! Vicces…

A jó pap holtáig tanul. Bizony így van ez még a gyakorlott háziasszonyok esetében is, hiszen a főzés és a háztartásvezetés tudománya nem bonyolult dolog, de sokszor kis apróságon múlik az, hogy az eredmény siker vagy éppen kudarc. Az Interfood időről-időre igyekszik kedves olvasóival hasznos konyhai trükköket megosztani, melyek kicsit könnyebbé teszik a mindennapokat. Tartson…

A nemzetközi gyereknap idén május 30-ra esik hazánkban, vidám vasárnap elé nézünk. A gyerekekről szól és értük van ez a nap, indul a buli, jöhetnek az ugrálóvárak, a vattacukor és a fagyi minden mennyiségben. Magyarországon zenével, bulival, együtt töltött idővel és kisebb ajándékokkal szokás ünnepelni a gyereknapot. De mi a helyzet más országokban? Tartson az…

  Vajon létezik olyan ember, aki nem szereti a sült hasábburgonyát, egyszerűbb nevén a sült krumplit? Ez az az étel, amit még a legválogatósabb gyerek is szívesen megeszik, amit nem lehet elég gyakran készíteni, és bár nem a legegészségesebb fogás a világon, mégis rengetegen imádják. Az Interfood ezen a héten a sült krumpliról mutat négy…

Unalmasak a reggelik és a vacsorák? Nincs már gusztusa a párizsihoz, és a sonkát is megunta, a paradicsom pedig még íztelen? Ha szeretné kicsit feldobni a napkezdő és a napzáró étkezéseket, a tojásfőzés a legjobb módja ennek. Igen ám, de ahányan vagyunk, annyiféleképpen szeretjük a főtt tojást. Van, ki egészen keményre főzve, mások szinte teljesen…

Mivel fizethet?