Blog

Szűrők

A legidétlenebb kajás világcsúcsok

Az étel nem játék, hangzott el számtalanszor gyerekkorunkban. Valóban, az evés elsődleges célja az, hogy ellássuk testünket megfelelő tápanyagokkal. Manapság azonban, amikor az elhízás több embert érint, mint az éhezés, erről sokan megfeledkeznek. Ennek legfőbb bizonyítékai az evéssel kapcsolatos Guinness rekordok. Van valami bizarr abban, ha valaki még akkor is eszik, amikor már nem éhes, csak hogy megdöntsön egy világcsúcsot. Rengeteg ilyen verseny van, az Interfood ezen a héten összegyűjti a legidétlenebbeket közülük. Tartson velünk, szórakozzunk és borzongjunk együtt!

Citromléivás
Gondolt már arra, hogy töményen igya meg a citromlevet, hígítatlanul? Hát, mi sem. Az Amerikában élő Michael Jenkis viszont igazi limonádé és citromrajongó lehet, mert feltett szándéka volt, hogy szívószállal megiszik egy liter tömény citromlevet. A művelet sikerült, mégpedig 54,1 másodperc alatt. Hogy aztán mi történt, arról nem szól a fáma, de szegény gyomra valószínűleg nem volt túl hálás érte.

Hagymaimádók
Úgy enni a hagymát, mint egy almát? Harapva, egészben, nyersen? Bizony, létezik olyan ember, aki állítása szerint pont így szereti fogyasztani, és ő tartja a világcsúcsot ebben a kategóriában. Másfél perc alatt evett meg egy egész hagymát. Közben biztosan kicsordult egy-egy könnycsepp is. Ami pedig még viccesebb, hogy akadt utána olyan elvetemült, aki megkísérelte megdönteni a rekordot, és sikerült is neki.

Gyerekkorunk kedvence, a rágólufi
Rágóból kis lufikat fújni, majd kipukkasztani minden gyerek szeret. Mint kiderült, nem csak a gyerekek kedvelt tevékenysége ez, hiszen egy férfi megdöntötte a rágóból fújt legnagyobb léggömb rekordját. A csúcstartó lufi átmérője 50,8 cm lett. Gyermeklelkű felnőtt lehet az, akinek ez egyáltalán eszébe jut.

Óriásszendvicsek
Nincs is jobb egy tartalmas szendvicsnél, amibe kerül mindenféle jó: hús, zöldségek, sajt. Sokan viszont nem szeretik, ha túl nagy egy szendvics, mert nehéz kulturáltan megenni, átharapni a sok réteget. Nekik bizonyára elképzelhetetlen a legnagyobb szendvics rekordja, ami 60 rétegből állt. Elképzelni sem tudjuk hogyan lehetett azt végül elfogyasztani.

Majonézfaló hölgy
A majonéz tipikusan az az étel, amivel el lehet rontani a gyomrunkat, ha túl sokat eszünk belőle, hiszen kifejezetten nehéz alapanyagokból készül. Ezzel mit sem törődve látott neki egy arizonai nő a rekordkísérletnek: a lehető legtöbb majonézt enni egységnyi idő alatt. A végeredmény 3 perc alatt 2,5 kg majonéz. Ettől még a hideg is kiráz mindenkit.

Ha Ön is elborzadt ezektől a furcsa rekordoktól, de a heti ebédet azért még ki kellene találni, bízza az Interfoodra a megoldást. Tőlünk házhoz rendelheti egész heti ebédjét. Válassza ki kedvenceit, nem fog csalódni!

Ez is érdekelheti

thai zöldséges csirke

Thai zöldséges csirke, üvegtészta

E heti blogcikkünkben egy izgalmas és különleges tésztafélét szeretnénk bemutatni, mégpedig az üvegtésztát. Kétség kívül az lenne a legizgalmasabb, ha valóban üvegből készülne, de ennyire még az ázsiaiak sem kreatívak. Az üvegtészta egy hazánkban nem igazán ismert hüvelyes növény terméséből, egészen pontosan az abból kivont keményítőből készül víz hozzáadásával, tojás nélkül. Ez az érdekes növény…