Karcsúsító DL1-DKM

Hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszert nem tartalmaz
Rizsliszt és csökkentett szénhidráttartalmú tészta felhasználásával
Alacsony zsír, magas rosttartalom

Karcsúsító választékunk a hagyományos menühöz képest minimum 30-50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál. Bizonyos szénhidrát típusok nem képesek az emberi szervezetben cukorrá alakulni, egyszerűen áthaladnak, ezek a nem felszívódó szénhidrátok. Hagyományos ételválasztékot kínálunk, de a recepteken és a főzési technikákon jelentősen változtattunk. Ételeink nem tartalmaznak hozzáadott kristálycukrot, helyette Stevia felhasználásával készülnek.A következőkben bemutatjuk a főzés során alkalmazott legfontosabb alapanyagokat, melyek segítenek termékeink szénhidráttartalmát alacsonyan tartani.

1. Kristálycukor helyett Stevia

Karcsúsító ételválasztékunknál nem használunk kristálycukrot, a főzés során ételeinket Steviával édesítjük. A jázminpakóca (Stevia rebaudiana) más néven sztívia (stevia), édesfű vagy édes levél az őszirózsafélék családjába tartozó évelő növény, mely Dél-Amerikában őshonos és édes leveléről nevezetes fűszer és gyógynövény. Egy olyan természetes édesítőszer, melynek édesítő hatása a cukor 300-szorosa. Intenzív, édes íze kiváló az alacsony szénhidráttartalmú ételek készítésére. Mivel a Stevia a mesterséges édesítőszerekkel szemben hőstabil, bátran alkalmazható sütésnél, főzésnél.

A Steviának nincs kalóriatartalma és a glikémiás indexe is 0. Egészségünk és optimális alkatunk megőrzésében is segít.

2. Tészták, rizsliszt

Karcsúsító ételeinkhez kizárólag szénhidrátszegény tésztát használunk. A tésztákat, illetve a lisztből készült termékeket (pl.: galuska) alacsony glikémiás index jellemzi, jóllakottság érzését okozzák, illetve magas rost- és fehérjetartalmúak, mellyel segítik a fogyókúrás étrendet, de jól beilleszthetőek a cukorbetegek étrendjébe is, az orvos által megadott szénhidrát határértékek figyelembevételével.

Főzelékeinket speciális sűrítési eljárással “saját anyaggal” és rizsliszttel sűrítve készítjük, zsiradék hozzáadása nélkül. Főzelékünk így egészségesebb és ráadásul karakteresebb ízű is lesz.

Energiatartalma alacsony, rosttartalmának köszönhetően azonban megfelelően telít.

Ha a diétát választja, válassza az Interfood-ot az egészsége érdekében! Tekintse meg karcsúsító étlapunkat és rendelje meg ebédjét már ma!

Tekintse meg karcsúsító ételeinket