Fitness és alakbarát E2-E5

paleo
A fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fitness és alakbarát fogásaink elkészítésekor az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy bebizonyítsuk, tudatos táplálkozással, éhezés nélkül is lehetséges megőrizni az ideális alakot. Sőt, alacsony kalóriatartalmuknak köszönhetően akár fogyni is lehet ezeknek az ételeknek a rendszeres fogyasztásával.

Egészséges és kiegyensúlyozott

A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás kulcsfontosságú egészségünk és ideális testsúlyunk megőrzése szempontjából. Minden egészséges és fenntartható diétának, fogyókúrának, étrendnek ez az alapja. Az étlapunk E2-E5 soraiban kínált fogásokat ennek szellemében állítottuk össze, hagyományos ételeket alakítottunk át úgy, hogy megváltoztattuk bennük a nyersanyagokat, illetve más főzési technikákat alkalmaztunk. Az itt található ételek minimális zsiradék és cukor felhasználásával készülnek, alacsony a kalóriatartalmuk és kevés bennük a szénhidrát. Fitness fogásaink hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, szakácsaink minden esetben édesítőt használnak. Zsíros helyett többnyire sovány hús, például csirkemell szerepel az étlapon, valamint előszeretettel választunk könnyen emészthető, de vitaminokban gazdag és magas tápértékű halakat, amelyek minden fitness étrend elmaradhatatlan alapanyagai. Kerüljük a zsíros tejtermékeket, és az ételek összeállításánál törekszünk arra, hogy változatos és sokszínű zöldségek, gyümölcsök szerepeljenek az egyes fogásokban, ezért köretként elsősorban barna rizst, hajdinát, sárgarépát, brokkolit, karfiolt vagy éppen almát kínálunk. Természetesen az alacsony kalóriatartalmú ételeknél az elkészítés módja sem mindegy, ezért a párolást és a csőben sütést részesítjük előnyben a zsírban, illetve olajban sütés helyett, megőrizve ezzel az alapanyagok eredeti ízét és zamatát anélkül, hogy szükségtelenül növelnénk a zsírtartalmukat.

Dietetikus szakértő által összeállított étrend

A fitness és alakbarát sorokban szereplő ételeinket dietetikus szakértő segítségével állítjuk össze, és a kalóriatartalmuk mellett feltüntetjük azt is, mennyi szénhidrátot, fehérjét, illetve zsírt tartalmaznak, így minden kedves megrendelőnk maga döntheti el, hogy az adott fogás illeszkedik-e az étrendjébe.

Jó étvágyat kívánunk!

Tekintse meg fitness ételeinket