Hagyományos ételek

paleo
A magyar konyha és a tradicionális magyar ételek a magyar kultúra fontos részét képezik, és egy több mint ezeréves történelmi fejlődés eredményei. A hagyományos magyar fogások alapanyagai elsősorban a húsok, a friss zöldségfélék, a gyümölcsök, valamint a tejtermékek, mint a túró és a tejföl. A legismertebb magyar nemzeti ételek a pörkölt, a gulyás, a halászlé, a töltött káposzta, a paprikás csirke, a paprikás krumpli, a disznótoros, a bableves és a túrós csusza, amelyek kivétel nélkül megtalálhatóak az Interfood étlapján.

Levesek

Leveses nemzet vagyunk, a legtöbb magyar számára leves nélkül elképzelhetetlen az ebéd, ezért étlapunkon minden nap legalább hatféle levesből választhatnak kedves megrendelőink. A laktató, húsos levesek, mint amilyen a csülkös bableves, az alföldi csibeleves vagy a palócleves mellett gyümölcslevesek és krémlevesek széles választéka is szerepel kínálatunkban. De természetesen gondolunk a zöldséglevesek szerelmeseire is, ezért a zöldborsóleves, a lencseleves vagy a gombaleves is rendszeresen megtalálható az étlapon.

Húsételek

A magyar konyha elképzelhetetlen húsok nélkül, nem véletlen, hogy hagyományos húsos fogásaink a legnépszerűbb ételeink közé tartoznak. Rántott csirkemell, mátrai borzaska, brassói aprópecsenye, sertéspörkölt, pacalpörkölt, vörösboros marhapörkölt, töltött káposzta, hagymás rostélyos – megannyi ínycsiklandó magyaros fogás, amely heti rendszerességgel szerepel kínálatunkban.

Főzelékek

A levesek mellett a főzelékek is fontos ételei a magyar konyhának és elmaradhatatlan résztvevői a családi ebédeknek. Étlapunk összeállításakor mindig törekszünk arra, hogy változatos feltétekkel kínáljuk a legnépszerűbb főzelékeket, így például a lencsefőzelék, a zöldborsófőzelék vagy a tökfőzelék mellé nemcsak fasírtot lehet választani, hanem sertéspörköltet vagy éppen rántott sajtot is ízlés szerint.

Büszkék vagyunk a magyar konyha hagyományaira, ezért ételeinkkel szeretnénk megőrizni és továbbvinni azt a több száz éves gasztronómiai tradíciót, amelyet őseinktől örököltünk és utódainknak fogunk átadni.

Jó étvágyat kívánunk!

Tekintse meg ételeinket