Ebéd rendelés és étel házhozszállítás
Budapesten és környékén
Menü házhozszállítás
Previous
Next

Aktuális ajánlatunk

aktuális ajánlatunk

Választékunk

választékunk

Ismerd meg konyhánk különlegességeit

Magyaros

A magyar konyha legnépszerűbb fogásai és legkedveltebb ízei nap mint nap megtalálhatóak kínálatunkban. Egyszerű nyersanyagokból készült, ízletes ételek, amelyek a magyar nép  évszázadokra visszanyúló találékonyságának bizonyítékai.

Étlap megtekintése »

Zeró/paleo

Zéró/Paleo ételeink glutén-, laktóz- és cukortartalmú nyersanyagok felhasználása nélkül készülnek. Ízletes fogásaink egyaránt alkalmasak gluténérzékenyek, diétázók és paleo étrendet követők számára.

Étlap megtekintése »

Világkonyha

Hétről hétre elhozzuk a világ legnépszerűbb ételeit megrendelőink számára. Minden nap más-más fogás kerül terítékre távoli országok és kontinensek konyhaművészetének remekeiből.

Étlap megtekintése »

napi rendelési minimum

Minimális rendelési érték: 800 Ft / nap

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Itt az idő, hogy másokon (is) segítsünk

Üzletet építeni olyan, mint hegyet mászni. Alapos tervezés kell hozzá, megfelelő szervezettség, rengeteg erőfeszítés és mindennapos munka.

Hasznos információk

Hasznos információk

Ismerd meg a működésünket

D1-D15

D1-D15

Különleges szénhidrátszegény választék
fogyni vágyók részére

D1 – D15 jelölésű ételeink különlegessége, hogy minimum 30%-kal csökkentettük a szénhidrát- és zsírtartalmat főételeinkben, a főzési technikák és a nyersanyag összetétel megváltoztatásával. A legjelentősebb változtatás, hogy étrendünk nem tartalmaz hozzáadott cukrot, illetve mesterséges édesítőszert.

Helyette (ha a recept előírja) az édesítéshez stevia-t használunk. Főzelékeinket speciális sűrítési eljárással, “saját anyaggal” sűrítve készítjük, minimális szénhidrát-szegény liszt felhasználásával, zsiradék hozzáadása nélkül. D1 – D15 közötti választékunkat fogyni vágyóknak ajánljuk, de cukorbetegek is fogyaszthatják az előírt szénhidrát-tolerancia figyelembe vételével.

Ajánlatunkból

Ajánlatunkból

Válogasson ételkülönlegességeink közül

Kövess minket Facebook-on is

Mivel fizethet?

Mivel fizethet?

Több lehetőség is rendelkezésére áll!