Társadalmi felelősségvállalás

Itt az idő, hogy másokon (is) segítsünk

Üzletet építeni olyan, mint hegyet mászni. Alapos tervezés kell hozzá, megfelelő szervezettség, rengeteg erőfeszítés és mindennapos munka.

A képesség, hogy felálljunk a kudarcokból és eltökélt hit a sikerben. Mindig szem előtt kell tartani, hogy bár a legfontosabb a cél, a csúcsot csak az odavezető úton lehet elérni, ahol minden lépésünkre figyelni kell. Aztán a hegytetőn pár pillanatra szét lehet nézni. Örülni, és az örömöt, a sikert lehozni, másokkal megosztani… Mi így tettünk.

Hosszú évek óta dolgozunk azon, hogy az Interfood egyre jobb és jobb legyen, hogy küldetésünk, a „Szívvel, szakértelemmel” ne csupán jól hangzó szlogen maradjon, hanem mindennapos megtapasztalása azoknak, akik megbíznak bennünk. Megrendelőink növekvő száma azt jelenti számunkra, a munkánknak értelme van. Növekszünk, erősödünk, a nagyobb erő pedig nagyobb felelősséggel is jár. Eddig a legfontosabb küldetésünk az volt, hogy a mai rohanó világban időt és energiát spóroljunk Ügyfeleinknek, amit magukra és családjukra fordíthatnak. Viszont most elérkezett a pillanat, amikor úgy éreztük több kell, többet kell tennünk!

logok-csr

Nem gondolkoztunk sokat azon, hogy kiken segítsünk…és hogyan…
Hamar rátaláltunk a Cseppkő Gyermekotthoni Központra, ahova személyesen elmentünk, hogy találkozzunk az ott lakókkal. Szívszorító és nagyon megindító látogatás volt.
Itt a gyermekek nem tudják milyen körbeülni az asztalt anyával, apával és a testvérekkel, milyen, amikor három fogásos ebédet szolgál fel a nagymama. Sajnos a családi légkört nem tudjuk pótolni, de finom, laktató ételeket tudunk készíteni számukra.
Már hónapok óta minden pénteken mi főzünk a Gyermekotthon 137 lakójának. Természetesen gyerekekről lévén szó, a sütemény is elmaradhatatlan, így erről is mindig gondoskodunk. Elképesztő az öröm az arcukon és azaz őszinte hála, melyet a csillogó szemek tükröznek. Ekkor tudjuk, igen, jó helyen vagyunk.
Az Otthon igazgatója elmondta, hogy a segítségünkkel megspórolt összeget (melyből a gyermekek aznapi étkeztetését finanszíroznák) még több sporteszközre és élményekre fogják költeni. Olyan élményekre, melyekkel a gyermek gyermek lehet és igazán megélheti ezt az egyébként csodás időszakát az életnek. Boldoggá tesz minket, hogy egyszerre két ügyet támogathatunk.

A kezdeményezéssel szeretnénk példát mutatni másoknak is, követésre hívni mindazokat, akik tenni tudnak a kisebbekért. És reméljük, az otthon lakói egyszer majd visszaemlékeznek ezekre a hétvégi ebédekre, amikor saját sikeres üzletük megpihen a csúcson…és ők is tudni fogják…SEGÍTENI JÓ!