Blog

Szűrők

Éljen a „Last Minute” lehetőséggel!

A világ folyamatosan változik, így a benne élő emberek élete és az étkezés megítélése is. Őseink idejében, még a hűtők és a gáztűzhelyek feltalálása előtt, teljesen máshogyan étkeztek az emberek, azt kellett elfogyasztaniuk, amit megtermeltek, és ami romlandó volt, így napokig ették ugyanazt az ételt. Később a főzés könnyebb lett, a főzés mindennapos tevékenységgé vált. Mára új trend van kialakulóban: a ma embere szeretné mindig azt enni, amit éppen megkíván. A mostani rohanó világban azonban egyre kevesebb időnk marad a főzésre – mit tegyünk, ha mégis jókat akarunk enni, de nem akarunk vagyonokat hagyni egy étteremben?

Merjünk rendelni!

Vannak időszakok, amikor egyszerűen nincs idő főzni – lehetnek ezek évek, hónapok, hetek, esetleg csak napok. Az emberi szervezet azonban igényli a mindennapos meleg ételt, egyetlen napig sincs értelme sanyargatni önmagunkat. Éppen ezért az Interfoodtól akár heti egy napra is lehet rendelni, nem muszáj az egész heti menüt megvásárolni, mindössze a napi 800 forintos rendelési minimumra kell odafigyelni. De természetesen többféle menüvel várjuk azokat is, akik egész hétre szeretnék megrendelni az ebédjüket.

Megváltozott leadási határidő!

Az Interfood weboldalán megtalálható étlapon gazdag ételkínálattal igyekszünk kiszolgálni megrendelőink igényeit. Önöknek csupán annyi dolguk van, hogy időben kiválasszák a megrendelni kívánt fogásokat, és leadják rendelésüket. 2022. október 1-től a rendelések leadása 2 nappal korábban 16:00 óráig lehetséges.

„Last Minute” lehetőség

Igen ám, de mit tehetünk, ha elfelejtettünk előre gondolkodni, vagy ha éppen annyi időnk sem volt, hogy megnézzük a menüt, és kitaláljuk a másnapi ebédünket? Ilyen esetben megrendelőink élhetnek a „Last Minute” szolgáltatásunkkal. Lehetőség van rendelni korlátozott választékból a készlet erejéig a szállítást megelőző napon 8-16 óra között. Figyelem, ez a szolgáltatás csak a csak a weboldalon érhető el! A „Last Minute” módon megrendelt ételek lemondására nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel adjanak le rendelést és válasszanak fizetési módot!

Visszatérő megrendelőnk, netán még csak gondolkodik a dolgon? Utóbbi esetben tegyen egy próbát, az Interfoodnál mindig finom ételeket, megbízható minőséget, és megfizethető árakat talál!

Ez is érdekelheti

A világ legnépszerűbb sajtjai I.

Talán sokan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a hazai boltokban nem volt különösebben nagy választék sajtokból: trappista, Karaván, Anikó, esetleg egy kis pálpusztai. Ezek a sajtok a mai napig népszerűek a magyar vásárlók körében, amiben talán a megszokásnak és a nosztalgiának is szerepe lehet. A sajtok tárháza azonban elképesztően gazdag – ahány ország annyi…