Blog

Szűrők

Házi túrógombóc, mindenki kedvence

Minden édesanya álma, hogy olyan ételt tudjon az asztalra tenni, ami ízlik a férjnek, a gyerekeknek és még saját magának is. Az Interfood egyik leguniverzálisabb étele a Házi túrógombóc édes tejfölmártással, ami után senki nem marad éhesen. Egy finom gazdag levessel a legjobb választás a hűvös napokra. Hogy mitől különleges az Interfood saját túrógombóca? A rengeteg túrótól, ami benne van, és a reszelt citrom héjától, ami igazán ízletessé teszi. De nézzük, miért érdemes még ezt az ételünket választani!

Túró minden mennyiségben

Mitől lesz igazi egy túrógombóc? A búzadara alapvető összetevője a házi túrógombócnak, de nem jó, ha túl sok kerül bele, mert akkor az eredmény túl kemény lesz. Az ideális az, ha sok benne a túró, lehetőleg több mint 50%. Az Interfood saját fejlesztésű receptje szerint a túrógombóc több mint 80%-a túró, ettől nem csak finom puha lesz, de egészséges is, hiszen a túró rendkívül magas fehérjetartalommal bír.

Minőség mindenek felett

Természetesen a gombócba kerülő túró minősége is kiemelten fontos, hiszen csak minőségi túróból lehet minőségi ételt készíteni. Az Interfood egy magyar kisvállalkozástól vásárolja a túrót, ahol nagy gondot fordítanak arra, hogy az állatok nyugodt körülmények között éljenek, így a tejük is kiváló minőségű. A boldog tehenek első osztályú tejéből pedig igazán finom túrógombóc készíthető.

Különleges íz

Van, aki mazsolával készíti, mások üresen szeretik, mi viszont reszelt citromhéjjal ízesítjük gombócainkat. A mazsola megosztja az embereket, sokan szeretik, mások kifejezetten nem kedvelik, nem így a citrom, aminek héja enyhe citrusos ízt kölcsönöz a gombócoknak, ezért a végremény ellenállhatatlanul finom édesség.

Édes tejfölmártás

Nincs túrógombóc mártás nélkül, a túró legjobb kiegészítője pedig a tejföl. Édes tejfölmártásunk selymes, lágy és krémes, ezt garantáltan imádni fogja mindenki.

 

Mostanra megkívánta ezt a méltán népszerű fogásunkat? Válasszon mellé egy tartalmas levest, és máris megvan a holnapi ebéd. Éljen az ebéd házhoz szállítás lehetőségével, könnyítse meg a zsúfolt mindennapokat! Változatos, egészséges ételek hazai alapanyagokból – ez az Interfood!

Ez is érdekelheti

Szarvasgomba

Ön kóstolt már valaha szarvasgombát? Ha nem, ne érezze magát feszélyezve, hiszen nincs egyedül, a magyarok jórészének sosem volt még szerencséje hozzá, aminek két fő oka van: a szarvasgomba nagyon drága, igazi luxusélelmiszer, és meglehetősen nehéz hozzájutni. Az Interfood ezen a héten utánajár, miért ilyen drága, és mitől ennyire különleges a szarvasgomba. Tartson Ön is…