Blog

Szűrők

Mert segíteni jó

A sikerrel felelősség is jár, és szerencsére elmondhatjuk, hogy az Interfood egy sikeres vállalkozás, hiszen megrendelőink száma hétről hétre növekszik, mi pedig minden áldott nap azon dolgozunk, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Ám növekedés közben sem feledkezünk meg arról, honnan indultunk. Az Interfood azt tekinti küldetésének, hogy segítsen időt spórolni mai rohanó világunkban mindenkinek, aki bennünket választ, hogy főzés helyett a családjára, a hobbijára vagy éppen pihenésre fordíthassa az így felszabadult órákat. De nem érjük be ennyivel, segíteni szeretnénk azoknak is, akik a leginkább rászorulnak, így esett a választásunk a Cseppkő Gyermekotthoni Központra.

Ingyen ebéd minden pénteken

Hosszú évek óta minden pénteken az Interfood készíti és szállítja az ebédet – amihez persze desszert is dukál – a Cseppkő Gyermekotthon száznál is több lakójának. A gyerekek mosolya a legszebb ajándék, örömük bőségesen kárpótol bennünket az erőfeszítésért, amivel meleg, laktató ételt teszünk eléjük minden héten. A Gyermekotthon igazgatója elmondta, hogy a segítségünkkel megspórolt összeget (melyből a gyermekek aznapi étkeztetését finanszíroznák) sporteszközökre és élményekre költik. Olyan élményekre, melyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy megéljék ezt az egyébként csodás időszakát az életnek. Boldoggá tesz bennünket, hogy így egyszerre két ügyet támogathatunk, hiszen a kiadós étkezés mellett az élmények megszerzéséhez is hozzájárulunk.

Az ünnepekről sem feledkezünk meg

Tudjuk, hogy a gyerekek számára az igazi élményt a varázslat adja, ezért 2022-ben sem hagytuk ki az alkalmat, hogy piros ruhában, nagy szakállal kedveskedjünk egy óvoda kispajtásainak. Az Interfood Mikulása ezúttal Cegléden járt, a Széchenyi Úti Óvoda Ugyeri Tagóvodája óvodásainak vitt ajándékokat. A forgófotel és az ajándékcsomagok őszinte mosolyt csaltak a gyermekek arcára – jó érzés, hogy boldogságot tudtunk csempészni a legkisebbek szívébe.

Ez is érdekelheti

Nincs szilveszter mák nélkül

A meghitt és szeretetteljes karácsony után hamar elérkezik az év vége, Szilveszter napja, amikor elbúcsúztatjuk az óévet, és nagy reményekkel telve köszöntjük az új esztendőt. Nagy hangsúlyt kapnak ilyenkor a szerencsehozó ételek, amelyeket azért eszünk, hogy az elkövetkező évben gazdagság, boldogság, bőség és egészség érje a ház népét. Malac sült, hal, virsli, lencse, borsó, bab,…