Blog

Szűrők

Az étel házhoz rendelés előnyei

Néha még azok is nehezen találnak motivációt az órákig tartó főzőcskézéshez, akik egyébként imádnak a konyhában tenni-venni, új recepteket kipróbálni, süteményt sütni. Enni azonban minden nap kell, valakinek pedig el kell készítenie azt a főtt ételt, amit elfogyasztunk. Az ebéd házhoz rendelés nemcsak egyszerű és kényelmes megoldás, de számos egyéb előnye is van!

Egyedülállóknak ideális megoldás

Önmagunknak nem könnyű főzni, nem csupán azért, mert nehéz egy adag ételt készíteni, ha nem akarjuk napokig ugyanazt enni, hanem azért is, mert a főzés élvezetét részben az adja, hogy megoszthatjuk valaki mással a végeredményt. Azok számára, akik egyedül élnek, az étel házhoz rendelés minden szempontból kényelmesebb, hiszen így nem kell a bevásárlással vesződniük, hogy összevadásszuk a hozzávalókat a boltban, nem kell órákig görnyedniük a tűzhely fölött, ráadásul minden nap kipróbálhatnak valami egészen új ízt.

Fő a változatosság

A változatosság az élet minden területén gyönyörködtet – nincs ez másként az ételekkel sem. Hétfőn vadhús, kedden főzelék, szerdán rántott gomba, csütörtökön thai tészta, pénteken pedig valami különleges vegán fogás? Ha mindezt magunknak kellene elkészítenünk, egész álló héten a konyhában állhatnánk, az Interfood gazdag kínálatából válogatva azonban néhány kattintással házhoz rendelhetjük őket.

Kevesebb kidobott étel

A 21. század egyik legnagyobb problémája a túlfogyasztás. Évről évre hamarabb érjük el azt a napot (2022-ben július 28-a volt), amikorra feléljük bolygónk egy évre jutó erőforrásait. Szinte mindenből többet vásárolunk, mint amennyire szükségünk van. Becslések szerint a fejlett világban az ételek egyharmada megy veszendőbe, vagyis a kukába. Az ételrendelés annyiban segít ezt a problémát orvosolni, hogy az ételfutárok kiszámítható mennyiséget visznek házhoz, nem fordulhat elő, hogy túl sok lett a leves, és két nap után ki kell önteni a felét, mert már senki nem bír ránézni. Házhoz rendelés esetén nem kell azon gondolkodnunk, mit kezdjünk a maradékkal, egy-egy különleges recepthez pedig nem kell ritkán vásárolt hozzávalókat vennünk, amelyek nagy része aztán a kukában végzi, mert megromlik, mielőtt újra felhasználnánk.

Az ételrendelés tehát nemcsak kényelmes és egyszerű, hanem változatos és takarékos megoldás is egyben. Az Interfood minden hétköznap legalább 50 különböző fogással várja megrendelőit – tegyen próbára bennünket!

Ez is érdekelheti

Fügés-túrós lepény tízóraira

Sokak kedvenc évszaka az ősz, de még számukra is nehéz az átállás a hűvösebb időre, a dolgos mindennapokra, a sűrű reggelekre, amikor rohanni kell, hogy mindenki beérjen az iskolába, az óvodába és a munkahelyre. Az édesanyáknak nagy feladat ilyenkor kitalálni, hogy milyen uzsonnát csomagoljanak a gyerekeknek, ami egészséges és kicsit eltér a megszokott szalámis zsömle…