Világkonyha
Hétről hétre elhozzuk a világ legnépszerűbb ételeit megrendelőink számára. Minden nap más-más fogás kerül terítékre távoli országok és kontinensek konyhaművészetének remekeiből.
Blog
Hétről hétre elhozzuk a világ legnépszerűbb ételeit megrendelőink számára. Minden nap más-más fogás kerül terítékre távoli országok és kontinensek konyhaművészetének remekeiből.
Nevezhetjük csuszpájznak vagy ázaléknak. Nincs zöldség, fű vagy gyümölcs, amiből ne készülhetne. Úgy járja, hogy hétköznapokon hígabban, hús nélkül, ünnepnapokon hússal, gazdagabbra főzve tálaljuk. Az étel, amit és ahogy csak mi magyarok eszünk: a főzelék. Rántással, lisztszórással vagy tejfölös habarással főzött, rövid levű zöldségétel. Már a XVI. század óta jellemző nálunk, még ha igazi népszerűségre…