Világkonyha
Hétről hétre elhozzuk a világ legnépszerűbb ételeit megrendelőink számára. Minden nap más-más fogás kerül terítékre távoli országok és kontinensek konyhaművészetének remekeiből.
Blog
Hétről hétre elhozzuk a világ legnépszerűbb ételeit megrendelőink számára. Minden nap más-más fogás kerül terítékre távoli országok és kontinensek konyhaművészetének remekeiből.
Családját tekintve a paprikával készített nemzeti húsételeink közé sorolható. Testvérei: pörkölt, paprikás, halászlé. A gulyás se nem egyik, se nem másik. Kora: bizonytalan, úgy 200 éves lehet – ha elfogadjuk a „pásztorétel” -teóriát. Származása vitatott. Leginkább alföldi pásztorételnek tartják. E véleménnyel Váncsa István rendkívül meggyőzően és az ételhez méltó ízességgel száll szembe, azt állítván, hogy…