Blog

Szűrők
home office

Home office, és ami mögötte van – az Interfood segít!

Sokan vannak, akik számára a home office az évek óta vágyott munkakörülmények helyett igazi rémálomként valósul meg a mostani helyzetben. Elképzeli az ember, hogy otthon ül, csendesen kávézgat, maga osztja be, hogy mikor mit csinál, nyugodtan megebédel, kiül egy kicsit a teraszra egy jó könyvvel, ha elfáradt, majd felfrissülve folytatja a munkát. Ez az elképzelés minden rózsaszínségével együtt néhány nap alatt szertefoszlott, és emberek tömegei találták magukat szemben azzal, hogy a home office teljesen más, mint azt eddig hitték. Mit csináljon az ember, ha dőlnek rá a határidők, ha képtelen jól súlyozni a feladatokat, és beosztani az idejét, ha a gyerekek otthon nyüzsögnek megállás nélkül heteken keresztül, és még levegőt venni sincs idő, nemhogy főzni?

Éljünk a mostban
A legtöbb, amit tehetünk önmagunk egészsége érdekében, hogy elengedjük az eddigi életünk szabályait, és újakat alakítunk ki helyette, ezzel csökkentve az extrém mennyiségű stresszt, ami hirtelen ránk zúdult. Eddig minden hétvégén négyfogásos ebéd várta a családot? Minden este készült egy kis finomság? Mindig volt leves az asztalon? Itt az ideje alkalmazkodni, elengedi mindezeket és felfedezni, mi lehet segítségünkre ebben az új élethelyzetben.

Ebéd házhoz rendelés
Aki eddig nem próbálta az ebéd házhoz rendelést, az most megteheti. Az Interfood óriási terhet vesz le azok válláról, akik élnek az ebéd házhoz rendelés lehetőségével. Kínálatunkban szerepelnek diétás ételek, saláták, desszertek, előételek, különleges ízek a világ minden tájáról, paleolit ételek, és természetesen olyan alapvető fogások is, mint a levesek, a főzelékek és a főételek. Gazdag választékunkból mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, akár egész heti vagy egész havi menüt összeállíthatunk magunknak.

Friss alapanyagok, biztonságos elkészítés
Ha Önnek is fontos, hogy mindig friss alapanyagokból készült ételeket egyen, az Interfoodnál a legjobb helyen jár. Ízeink változatosak, ételeink minősége pedig kiváló, hála megbízható szakácsainknak. A lehető legbiztonságosabb módon készítjük és csomagoljuk az Önök ebédjét, megfelelve minden biztonsági előírásnak. Időben kiszállítjuk a megadott címre, így délben leülhet a család ebédelni mindenféle előkészület nélkül.

Tegye az Interfooddal könnyebbé a home office és a home school okozta stresszes mindennapokat! Ne feledje, az egészség az első, ne terhelje túl magát! A pihenésre és a mozgásra fordított idő megtérül, spórolja meg a főzésre szánt órákat!

Ez is érdekelheti

Mire jó a szódabikarbóna?

A szódabikarbóna 19. századi megjelenésekor alapjaiban változtatta meg előbb az amerikai cukrászipart, majd az egész világ édesség- és pékáruinak piacát. Azóta felfedezték a benne rejlő lehetőségeket, és nem csak sütéshez, de szagtalanításra és takarításra is rendszeresen használjuk a konyhában, hiszen olcsó és hatékony. Az Interfood e heti cikkében sorra vesz néhány új lehetőséget, így válik…