Blog

Szűrők

Minőség, hagyományok, Pick

Az Interfoodnak kezdetektől fogva kiemelt célja, hogy hazai alapanyagok felhasználásával készítsen finom és minőségi ételeket. A folyamatos megújulás mellett van, ami örök és megváltozhatatlan: a klasszikus ízek és a hagyományos magyar konyha. Mindehhez pedig csakis első osztályú alapanyagokat és megbízható termékeket használ cégünk, így vállalva felelősséget ételeinkért. A Pick termékek minden magyar ember számára ismertek, megbízható minőségükkel és sokéves múltjukkal bármikor lehet rájuk számítani. Ízelítőül bemutatjuk néhány fogásunkat, amelyhez Pick virslit használunk.

Pick virsli

A Pick virsli különleges fűszerezésének köszönhetően hosszú évek óta piacvezető termék. Magas minőségéhez hozzájárul, hogy számos allergéntől mentes: glutén-, tojás-, tej-, zeller-, földimogyoró-, mustár-, csonthéjas-, rákféle-, hal-, csillagfürt- és szezámmagmentes, így mindenki bátran fogyaszthatja.

Sült virsli a főzelékekhez

A magyar konyha telis-tele van különféle finom főzelékekkel, amelyek szinte elképzelhetetlenek feltét nélkül. A főzelékek egyik legjobb kiegészítője nem más, mint a sült virsli, ami az Interfoodnál csakis Pick virsli lehet, amely kiválóan alkalmas sütésre.

Frankfurti leves

Kelkáposztából bizony nem csak rakott kelkáposzta és kelkáposzta főzelék készíthető, hanem frankfurti leves is. A frankfurti leves nagy előnye, hogy rendkívül laktató, mivel zöldségek és húsféle is található benne. Így egy könnyed második fogással szervírozva teljes értékékű ebédben lehet részünk.

Paprikás krumpli

A legmagyarabb étel bizony a paprikás krumpli, amit bár sokan a szegények ételének tartanak, mégis rendszeresen szerepel szinte minden család menüjében. Finom, laktató és gyorsan elkészül, és ha megfelelő alapanyagokat használunk hozzá, még egészséges is. Az Interfood ezt a fogást is Pick virslivel készíti, melynek különleges, fűszeres íze remekül kiegészíti a szaftos paprikás krumplit.

 

Valamelyik étel szerepel Ön vagy családja kedvencei között? Akkor ne habozzon, keresse fel étlapunkat, válassza ki kedvenc fogásait, és rendelje őket házhoz!  Spóroljon időt és energiát! Ha Önnek is fontos a minőség és a tradíció, akkor az Interfood a megoldás!

Ez is érdekelheti

borsoleves

Kikeletidéző színvarázs: tavaszi zöldborsóleves

Simai Kristóf piarista szerzetes volt a XVIII. század végén, a Felvidéken. Szerkesztett egy szakácskönyvet, a „jó falatokhoz szokott szájnak tetszésére”. A mű kéziratban maradt egészen 2011-ig, akkor látott először nyomdafestéket. Pedig hihetetlenül izgalmas mű, mindenki számára, akit érdekel a gasztronómia, szeret főzni, vagy egyszerűen csak érdekli, mi kerül(het) a tányérjára. Szóval, az 1790-es évek végén…