Blog

Szűrők
krémleveseink

Legjobb krémleveseink

Egy kellemes, lágy ízű krémleves nagyszerűen előkészíti testünket a következő, nehezebb fogásokra, megnyugtatja háborgó gyomrunkat, illetve segít felmelegedni és lazítani egy hosszú, fárasztó nap után. Az Interfood megrendelői körében is népszerűek a krémlevesek, éppen ezért most bemutatjuk közülük a legkiválóbbakat. Tartson velünk Ön is, ha átmenetileg unja a húsleveseket, és más ízekre vágyik.

Brokkolikrémleves
A brokkoliból leginkább krémlevest szokás készíteni, ugyanis a brokkoli rózsái könnyen szétesnek. Ha krémleves készül belőle, ez a probléma megoldódik, hiszen csak összeturmixoljuk az egészet, és egy lágy, kellemes, enyhe ízű levest kapunk.

Gombakrémleves
Nincs is jobb, mint egy langyos gombakrémleves pirított kenyérkockákkal. Készülhet bármilyen ehető gombából, a legkézenfekvőbb a csiperkegombás megoldás, de ha hozzájutunk más erdei gombafajokhoz, bátran vegyítsük őket! Tejföllel behabarva a legfinomabb!

Cukkinikrémleves
Kimaradt egy kis cukkini, jó lenne felhasználni, de ötletünk sincs mihez? A tökfélékből főzött leveseket azért érdemes leturmixolni, mert a cukkininak és társainak kissé szétfőtt húsa nem ízlik mindenkinek. Borssal és fokhagymával összefőzve viszont nagyon finom, selymes levest készíthetünk belőle.

Spárgakrémleves
A spárga csúcsán található kis levelecskék zavaróak lehetnek, ha belefőnek a levesbe, de a turmixolás minden ilyesmit megold, ezért a krémleves nagyszerű megoldás a spárga esetében is. Főzés és turmixolás után egy kis friss petrezselyemzölddel megszórva nagyszerű levest kaphatunk.

Burgonyakrémleves
A krumplileves szintén az a klasszikus, ami ezerféleképpen elkészíthető, és szinte mindenki szereti. A krumpli enyhe ízéhez nagyon jól illik, ha kolbászkarikákat pirítunk, vagy apró kockára vágott bacon szalonnát kínálunk. Tejfölös habarással lesz az igazi.

Paradicsomkrémleves
A paradicsomleves klasszikus betétje a betűtészta, a gyerekek kedvence. Ha azonban unalmas már, és szeretne valami újat kipróbálni, érdemes megpróbálni krémleves formájában. Elkészítése egyszerű és gyors, betétnek pedig a mozzarella golyó nagyon izgalmas választás.

Sütőtök krémleves
Az őszt idéző sütőtök íze kellemes, lágy, selymes, nem túl édes és nem is túl sós, pont a legjobb középút. Krémlevesként pirított bacon kockákkal ajánlott fogyasztani, a bacon karakteres íze harmonizál a lágy sütőtökkel.

EperkrémlevesAz eperleves mindenhogyan jó, hiszen az eper a legkedveltebb gyümölcsök közé tartozik Magyarországon. Az eper pici magjait szépen összetöri a turmix, így az eredmény nem marad szemcsés, és finom, lágy folyadékot kapunk. A tejszín tovább fokozza a lágy hatást, ezért is válhatott megrendelőink egyik kedvenc levesévé.

Kipróbálta már valamennyit? Ha nem, ne halogassa a dolgot, kóstolja végig mindet, és válassza ki közülük a kedvencét! Az Interfood ételfutár házhoz viszi Önnek a minőséget!

Ez is érdekelheti

Illemszabályok az asztalnál II.

Néhány évtizeddel ezelőtt még nem lehetett sejteni, hogy mára az asztali etikett is átalakul, olyan elemek válnak elavulttá, mint hogy a férfinak illik betolnia a nő székét, és olyanok lesznek aktuálisak, hogy a telefonunkat nem illik az asztalra tenni vagy kézbe venni étkezés során. Bizony, a világ folyton változik, ezért nekünk is folyamatosan frissítenünk kell…