Blog

Szűrők
foodbox

Foodbox – gyorsan és egészségesen!

Mai rohanó világunkban felértékelődik minden, amivel időt spórolhatunk, hiszen minden óránkra legalább másfélszer annyi teendő jut, így aranyat érnek az olyan megoldások, amelyekkel értékes perceket takaríthatunk meg. A Foodbox finom dobozai ennek szellemében készültek, szinte bárhol beszerezhetőek, villámgyorsan el lehet készíteni őket, ráadásul finomak és egészségesek!

Mi az a Foodbox?
A Foodbox termékei 8 éve találhatóak meg a magyar üzletekben, és népszerűségük, illetve a folyamatosan növekvő kereslet miatt 2017 óta új üzemben készülnek, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Így tudja a Foodbox garantálni, hogy a dobozokba zárt ételek nem csak színezék- és ízfokozómentesek, de tartósítószer sem kerül beléjük, a legmodernebb hőkezelési eljárásnak köszönhetően mégis 30 (!) napig eltarthatóak. Ezért érdemes egyszerre többet is beszerezni belőlük, mert nem kell attól tartani, hogy ráromlik az emberre, hiszen olyan aligha fordul elő, hogy egy hónapig ne kívánná meg valaki a carbonarát vagy a székelykáposztát.

Az egészség a legfontosabb
A gyorsaság persze nem minden, akárcsak a közlekedésben, hiszen hiába a miénk a leggyorsabb autó, ha az nem felel meg a biztonsági előírásoknak. Az ételeknél sincs ez másként, manapság már nem elég az, ha gyorsan elkészül valami, egészségesnek is kell lennie, hiszen mindenki tudja, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb pillére a helyes táplálkozás. A Foodbox ennek megfelelően kizárólag friss és magas minőségű alapanyagokból készíti a tésztaételeket, a rizses fogásokat és a hagyományos magyar ételeket. Az egészségükre és a kalóriabevitelre fokozottan figyelők kedvéért pedig megjelent a Foodbox új termékcsaládja, a Fitt tálcás ételek, amelyek segítségével akár grammra pontosan ki lehet számolni, miből mennyit fogyaszt az ember.

Hol kapható?
Lidl, SPAR, Auchan, Tesco, CBA valamint a kisebb üzletek kínálatában folyamatosan jelen vannak a Foodbox finom dobozai, vagyis gyakorlatilag mindenhol kapható – aki tehát keres, az biztosan talál a fogára való Foodbox fogást!

Bővebb információkért és a legújabb termékekért kövesse Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/foodboxafinomdoboz

Ez is érdekelheti

laktozerzekenyseg2

…oda megyünk lakni, ahol tejet kapni…

…vagy pont az ellenkező irányba, mert úgysem ehetünk a tejből. Meg a sajtból, túróból, joghurtból, vajból, tejszínből, az ezernyi tejből készített termékből. Sajnos, ez a helyzet, ha valakinek a teste nincs jóban a tejjel. Ha tej fogyasztása után kisebb vagy rövidebb idővel rendszeresen csalánkiütést tapasztalunk, angioödéma lép fel, ekcémás tünetek jelentkeznek, ha hasi fájdalmat, puffadást,…