Blog

Szűrők

A főzés sokak számára annyira a napi rutin része, hogy bátran nyúlnak késekhez, forró olajhoz, nem is gondolva bele, hogy mennyire veszélyes lehet a velük való foglalatosság. Mások pedig, akiknek nincs gyakorlatuk a főzésben, óvakodnak még a zöldséghámozótól is, hiszen mindenhol veszélyt sejtenek. A konyha nem veszélytelen terep, és bizony nagyon gyakoriak a konyhai sérülések,…

Az Interfoodnak kezdetektől fogva kiemelt célja, hogy hazai alapanyagok felhasználásával készítsen finom és minőségi ételeket. A folyamatos megújulás mellett van, ami örök és megváltozhatatlan: a klasszikus ízek és a hagyományos magyar konyha. Mindehhez pedig csakis első osztályú alapanyagokat és megbízható termékeket használ cégünk, így vállalva felelősséget ételeinkért. A Pick termékek minden magyar ember számára ismertek,…

Sokan olvasták előző blogcikkünket, melyben a legismertebb hagymaféléket mutattuk be. Sorra vettük azokat a hagymafajtákat, amelyeket napi szinten használunk, és már jól ismerünk. Már akkor megígértük a folytatást, amiben a kicsit különlegesebb, kevésbé ismert hagymaféléket mutatjuk be, ez következik most az Interfood blogján. Tartson velünk Ön is, hátha tudunk hasznos újdonságokkal szolgálni. Fehér hagyma A…

Önnek vannak olyan emlékei, hogy Márton-napon a nagymama igazi lakomával várja a családot, összegyűlnek a családtagok, és nagy beszélgetések mellett közösen elfogyasztják az egész évben nevelgetett libát? Libaleves, libasült, párolt lilakáposzta, jókedv, és persze a küszöbön álló hosszú téli időjárás latolgatása? Sajnos sok régi szokás elkopóban, pedig a magyar néphagyomány számos jeles napot tart számon,…

Hazánkban a krumpli után a hagyma a második leggyakrabban használt zöldségféle, heti rendszerességgel vásároljuk meg a boltban, hiszen a magyar konyha egyik legfontosabb hozzávalója. A magyaros ételek szaftosak és ízesek, ezért elsősorban a vöröshagyma felel, de a jó fokhagymás sült hús sem ritkaság a hazai asztalokon. A vöröshagyma és a fokhagyma minden háztartásban alap, de…

A finom házi pörköltről szinte biztosan mindenkinek vannak kellemes emlékei, ahogyan a nagymama készítette a kis konyhájában, ahogyan anyukánk főzte vasárnaponként, vagy éppen ahogyan mi maguk próbáljuk eltalálni az összetevők tökéletes arányát, hogy garantáltan oda legyen érte mindenki, amikor felszolgáljuk az ebédet. Ezentúl nem kell találgatni és próbálkozni, az Interfood megosztja kedves olvasóival a tökéletes…

Mivel fizethet?